DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,1291 -0.01%
ALTIN 2.292,740,68
BITCOIN 22941281,95%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Geleceğine Nefes Oldular

Hatay’ın Geleceğine Nefes Oldular

ABONE OL
12 Kasım 2021 11:22
Hatay’ın Geleceğine Nefes Oldular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında, önceki yıl yanan Alahan Mahallesi ormanlık alanında fidan dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikimi törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Orman Bölge Müdürü Yardımcısı İlkay Günay, MKÜ Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen, kamu kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte yüzlerce fidan toprakla buluştu.

“TÜRKİYE TOPRAKLARI GELECEK NESİLLER İÇİN GERÇEKTEN MİLLİ DEĞERDİR”

Hatay Valisi Rahmi Doğan’da yaptığı konuşmada, Türkiye toprakları gelecek nesiller için gerçekten milli değer olduğunu söyledi.

 Doğan, “Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye’nin tamamında tüm il ve ilçelerinde tarım ve orman bakanlığımızın koordinesinde ormanla fidanla buluşma günü gerçekleştirdik. Geleceğe bir nefes dedik,  gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek adına bu çalışmaları yapmamız lazım. Orman varlıklarımız milli servettir ormanlar can damarlarımız yeşille bürünen tüm Türkiye tüm Türkiye toprakları gelecek nesiller için gerçekten milli değerdir. Bugün burada binlerce fidanı, tüm Türkiye’de de milyonlarca fidanı toprakla buluşturduk” diye konuştu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.