DOLAR 32,5279 0.09%
EURO 34,8539 0.24%
ALTIN 2.474,230,50
BITCOIN 1997981-3,84%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Neyi Eksik

Hatay’ın Neyi Eksik

ABONE OL
25 Kasım 2022 11:46
Hatay’ın Neyi Eksik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli takım maçlarının Hatay’da oynanması isteniyor.

Türkiye’nin çeşitli illerinde oynayan A milli takımının bir sonraki maçının Hatay’da oynanmasını isteyen sporseverler: “Diğer illerden Hatay’ımızın ne gibi bir eksiği var? Eskiden büyük bir stadımız yoktu şuan 25 bin seyirci kapasiteli güzel bir stadımız var. A Milli takımı son olarak Diyarbakır ve Gaziantep’te özel hazırlık maçları yaptı. Bundan sonra yapılacak olan hazırlık maçı veya bir grup maçının Hatay Stadyumunda oynamasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİMİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Hatay’ın daha önce Milli Takım’a ev sahipliği yapmadığını belirten vatandaşlar, “Hatay’ın elde ettiği spor başarıları ile birlikte Milli müsabakalara ev sahipliği yapabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda Hataylı Milletvekillerinden destek bekliyoruz. Milletvekillerimizin bu talebimizi federasyona iletmelerini bizler kadar onlarında çaba sarf etmemizi istiyoruz. Milli takımımızı Hatay’da ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyacağız. Hatay’a bu ilki yaşatsınlar” dedi.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.