DOLAR 32,5322 0.1%
EURO 34,9613 -0.09%
ALTIN 2.438,280,12
BITCOIN 21104370,78%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hataylı Beşiktaşlılardan Şampiyonluk Kutlaması

Hataylı Beşiktaşlılardan Şampiyonluk Kutlaması

ABONE OL
15 Temmuz 2021 11:48
Hataylı Beşiktaşlılardan Şampiyonluk Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020-2021 sezonunda elde ettiği Süper Lig Şampiyonluğu,  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Türkcell Kadın Futbol Ligi Şampiyonluğu ile sezona damgasını vuran Beşiktaş’ın Kovid-19 salgını nedeni ile yapılamayan kutlaması Antakya Şehir Kulübünde  muhteşem bir programla gerçekleşti. Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız  ve Yötetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen program saat 19:03’de başlarken Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hemşerimiz  Hakan Daltaban, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı Murat Hayzaran,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve çok sayıda Beşiktaş’a gönül veren isim Kutlama Şöleninde bir araya geldi.Sunuculuğunu  Mutlu Cengiz’in yaptığı Kutlama Şöleninde salona muhteşem bir giriş yapan Süper Lig Şampiyonluğu ,  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Türkcell Kadın Futbol Ligi Şampiyonluğu kupaları uzun süre ayakta alkışlandı. Programa katılan Beşiktaşlılar 3 kupa ile fotoğraf çekilmek için adeta bir birleri ile yarıştılar.

“BU ETKİNLİK SADECE HATAY’DA”

Beşiktaş’a yakışır muhteşem bir kutlama şöleninde  Kara Kartal’a gönül vermiş bir topluluk ile bir arada olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız , bu sezon kupa heyecanlarının her ne kadar doya doya yaşanmasa da aldıkları özel izin ile Türkiye genelinde sadece Antakya’da Hatay Beşiktaşlılar Derneğinin kutlama yaptığının altını çizerek bugünde yeni normalleşme ile birlikte en güzel kutlama şölenini gerçekleştirdiklerini söyledi. Harika bir kutlama şöleni gerçekleştirdiklerini  ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız , bu önemli gecede kendilerini yalnız bırakmayan Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban başta olmak üzere tüm değerli konuklara teşekkür etti.

“DAHA NİCE ŞAMPİYONLUKLARA”

Hemşerileri ile birlikte kutlama yapmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban, Memleketinde ki kutlama programına 3 kupayı getirerek programın daha coşkulu bir hale gelmesini sağladıklarını söyleyerek başladığı konuşmasında , “Görünüm itibari ile bir metal parçası olan bu kupaların arkasında ter var, mücadele var ve azim var sevgili Beşiktaşlı dostlarım. Sizler buradan bizlere yürekleriniz ile destek verirken bizler ne mücadeleler ile bu kupaları elde ettik.Nihayetinde çok güzel bir sezona imza attık ve bu coşkuyu hep birlikte yaşadık. Daha nice şampiyonluklarda bir arada olmak dileği ile hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÇEBİ’DEN CANLI BAĞLANTI

Gecenin sürprizi olarak  kutlama şölenine canlı bağlantı ile katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kovid-19 salgını sebebi ile bu yıl doyasıya şampiyonluklarını kutlayamadıklarının altını çizerek Hataylı Beşiktaşlıların yanında olamadığının üzüntüsü ile iyi eğlenceler dileğinde bulundu. Başkan Çebi ayrıca önümüzdeki sezon şampiyonluğunda inşallah bir arada kutlama yapacaklarını söyleyerek herkese sevgilerini gönderdi.

HATAY’DAN BEŞİKTAŞ’A 2 KONGRE ÜYESİ DAHA

Konuşmaların ardından Beşikaş kongre üyeliğine seçilen İhsan Albayrak ve Sami Arıca’ya belgeleri Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hakan Daltaban tarafından takdim edildi.Ayrıca Hatay Beşiktaşlılar Derneği’ne  yeni üye olan isimlere de rozetleri yine Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hakan Daltaban tarafından takıldı.

Antakya’nın sevilen ses sanatçılarından Nihat Mugil’in sahne alması ile eğlencenin tavan yaptığı kutlama şöleninde eğlence tam gaz devam etti. Programın finalinde Beşiktaş pastası Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban ve Hatay Beşiktaşlılar yöneticileri tarafından kesildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.