DOLAR 32,3779 0.18%
EURO 35,0252 -0.21%
ALTIN 2.324,560,23
BITCOIN 2257774-0,98%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Deplasmanda Kayıp

Hatayspor Deplasmanda Kayıp

ABONE OL
9 Mart 2022 12:23
Hatayspor Deplasmanda Kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 28. haftasında Gaziantep FK ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı.

BORDO BEYAZLILAR İLK DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Hatayspor’un başlama vuruşu ile start alan karşılaşmaya hızlı başlayan Gaziantep Futbol kulübü ev sahibi olmanın verdiği avantajla ataklarını ilk dakikalardan itibaren sıklaştırarak rakip yarı sahada topu tuttu. Gerçekleşen ataklarla beraber 5. Dakikada Maxim ile golü bulan Gaziantep Futbol Kulübü golden sonra kendi sahasına çekildi. Yenilen golden sonra topu ayağında tutan Bordo Beyazlılar şoku üstünden kısa süre içinde atarak yarattığı pozisyonlar sonucunda Ribeiro’nun çektiği şutun Caulker’e (k.k) çarpası ile 20. dakikada durumu 1-1’e getirdi. Beraberlik golünden sonra karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmada Hatayspor El Kaabi ile 30. Daikada skoru 1-2’ye taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Hatayspor devre arasına 1-2 önde gitti.

UZATMALARDA GALİBİYET KAÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına geride giren ev sahibi ekip ilk dakikalardan beraber baskıyı kurup topu Hatayspor yarı alanında bıraktı. 1-2’lik skorun rahatlığı ile geri çekilen Hatayspor rakip takımdan gelen atakları savuşturmaya odaklandı. Bol pozisyonlu geçen ikinci yarının bitmesine yakın sürede Gaziantep Futbol kulübü ilk golü atan Maxim ile 79. Dakikada durumu 2-2’ye getirerek skoru eşitledi. Maçın son dakikalarında kontra ataklara çıkan Hataysporda Mame Diouf, El Kaabi ve Lobjanidze ile fırsatları kullanamayınca karşılaşma 2-2 berabere bitti.

HATAYSPOR’UN RAKİBİ KARAGÜMRÜK

Süper Lig’in 29. Haftasında Atakaş Hatayspor, Vavacars Fatih Karagümrük kulübünü Cumartesi günü saat 13.00’da Yeni Hatay Stadında ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesi Bordo Beyazlılar Lig’de 43 puanla 8. Sırada yer alıyor. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.