DOLAR 32,5829 0.15%
EURO 34,9914 -0.04%
ALTIN 2.439,060,13
BITCOIN 21011280,68%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatayspor, Giresun Deplasmanında

Hatayspor, Giresun Deplasmanında

ABONE OL
25 Aralık 2021 11:05
Hatayspor, Giresun Deplasmanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor bugün Giresun deplasmanında GZT Giresunspor’u yenerek devre arasına mutlu girmek istiyor.

Hafta içerisinde İttifak Konyaspor’a 3-1 mağlup olan Hatayspor’da yüzler gülmez iken, Bordo-Beyazlılar Giresun deplasmanında galibiyetle dönmek istiyor.

ERDOĞAN: DEVRE ARASINA GALİBİYETLE GİRMEK İSİYORUZ

Hatayspor Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Sakatların çok olması nedeniyle kadro kurmakta zorlandığını ifade eden Erdoğan, “Herşey rağmen Giresunspor maçına her maç olduğu gibi bu maçada galibiyet için sahaya çıkacağız. Alacağımız galibiyetle devre arasına mutlu girmek istiyoruz” dedi.

KADRODA EKSİK ÇOK

Giresunspor maçı öncesi Bordo-Beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjemaa ve Adama Traore dışında kart cezalısı Fatih Kurucuk, Samuel Ayomide Adekugbe dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

MAÇI VOLKAN BAYARSLAN YÖNETECEK

Sezonun ilk yarısının son maçında düdüğü Volkan Bayarslan çalacak. Deneyimli hakemin yardımcılıklarını ise Ali Saygın Öğen ve Murat Altan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

KARŞILAŞMA SAAT 16.00’DA

Çotanak Spor Kompleksi sahasındaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak Karşılaşmayı Bein Sports naklen verecek. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.