DOLAR 32,5823 0.08%
EURO 35,0346 0.5%
ALTIN 2.420,70-0,09
BITCOIN 2095894-4,00%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATAYSPOR ZİRVEDEN UZAKLAŞTI!

HATAYSPOR ZİRVEDEN UZAKLAŞTI!

ABONE OL
6 Aralık 2021 11:48
HATAYSPOR ZİRVEDEN UZAKLAŞTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor, konuk ettiği Başakşehir’e ilk yarıda teslim oldu. 8’inci ve 27’inci dakikalarda topa elle müdahale edilmesi sonucu hakem beyaz noktayı gösterirken, topun başına geçen Aleksic, hatayı affetmedi. 45+4’te gelen golle de umutları dağılan Hatayspor, mücadeleyi ilk yarıdan kaybetti.

EL KAABİ VE FALETTE’DEN TOPA ELLE MÜDAHALE!

Konuk ekibin başlama vuruşu ile start alan mücadelede Başakşehir ilk dakikalardan itibaren ataklara başladı. Maçın 7’nci dakikasında kullanılan korner vuruşunda El Kaabi’nin eline çarpan topla penaltı kazanan Başakşehir, 8’inci dakikada Daniel Aleksic’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu sefer dakikalar 26’yı gösterirken yine Başakşehir’in kullandığı korner vuruşunda bu sefer Falette’nin eline çarpan top sonrası hakem bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Tekrar topun başına geçen Aleksic, 27. dakikada skoru 2-0’a çıkardı. Baskısını ilk yarı boyunca sürdüren Başakşehir, 45+4. dakikada, Okaka’nın attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarıyı Başakşehir 3-0 önde kazanarak devre arasına avantajlı girdi.

HATAYSPOR SKORU KABULLENDİ

İkinci 45 dakikaya oyuncu değişikliği ile başlayan Bordo-Beyazlılar ilk dakikalarda gol bulamayınca skoru kabullendi ve topu Başakşehir takımına bıraktı. Pozisyon üretmekte zorlanan Hatayspor, ikinci yarı boyunca pozisyon bulmakta zorlandı ve kaleye şut çekemedi. Rakip takımın kontrolünde geçen ikinci 45 dakikada gol sesi çıkmayınca karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle sona erdi ve Başakşehir sahadan 3-0 galip ayrıldı.

RİBEİRO’NUN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLDİ

Karşılaşmada pozisyon üretmekte ve rakip ceza sahasında gitmekte zorlanan Hatayspor yıldız oyuncusu Rubeen Ribeiro’nun eksikliğini ciddi şekilde hissetti.

HATAYSPOR, ALTAY DEPLASMANINA GİDİYOR

Alınan 3-0’lık mağlubiyetle 26 puanda kalan Hatayspor ligin 16. haftasında Cuma günü Altay Deplasmanına gidecek. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.