DOLAR 32,4784 -0.2%
EURO 34,9676 0.35%
ALTIN 2.436,150,55
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATAYSPOR’DA GALİBİYET SESLERİ

HATAYSPOR’DA GALİBİYET SESLERİ

ABONE OL
18 Ekim 2021 14:29
HATAYSPOR’DA GALİBİYET SESLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig takımlarındanAtakaşHatayspor, bir haftalık milli maç arasının ardından bu akşam kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

ERDOĞAN:“ÜÇ PUANI ALACAĞIZ”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Gaziantep maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Gaziantep’te yetenekli futbolcuları bulunduğunu belirten Erdoğan, “Son haftalarda oynadığımız futbolun devamını getirmemiz gerektiğini biliyoruz Bu akşamki maçta ev sahibi olarak mutlu ve üç puanla ayrılmak istiyoruz. Her rakibe saygı duyacağız ama rakibin de bize saygı duymasını sağlamamız için sahada daha çok isteyen, arzulayan ve iyi futbol oynayan takım olacağız. Coşkulu taraftarın önünde, coşkulu bir galibiyet almak istiyoruz” dedi.

DÜDÜK ZORBAY KÜÇÜK’TE

Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetirken, yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Ata Yıldırım yapacak.

KADRODA 4 EKSİK VAR

Gaziantep maçı öncesi Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor’da, kart cezalısı Mehdi Boudjemaa, sakatlıkları devam eden Onur Ergün ve Isaac Sackey ile eşinin doğum için izin alarak memleketine giden Dylan Saint-Louis forma giymeyecek.

MAÇ SAAT 20.00’DA

Hatay Stadyumundaki karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı BeinSports maçı naklen verecek.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.