DOLAR 32,5640 0.15%
EURO 34,8999 0.66%
ALTIN 2.431,73-0,03
BITCOIN 21734961,38%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

HATAYSPOR’DA NELER OLUYOR?

ABONE OL
16 Temmuz 2022 14:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır uzaktan oturup izlediğim Hatayspor’da ikinci kamp sonrası artık ciddi şekilde bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. Hatayspor’da Neler Oluyor?

Sahi neler oluyor bordo beyazlılarda, süper lig’e çıktığı ilk yıl muazzam bir başarı yakalayan takım ikinci yıl lig’in ikinci döneminde tüm haklarını ve kazandığı puanları yedi en son istemediği noktada ligi bitirmişti. Lig’in son maçında istifa eden Ömer Erdoğan’dan sonra yaprak dökümü başladı ve tüm kemik kadro, as kadro yavaş yavaş dağıldı. Ömer Erdoğan şu ana kadar hala bir takımla anlaşmazken takımdan ayrılan birçok oyuncu alt liglerde ki takımlarda anlaştı durum böyle olunca ister istemez taraftarda soru işaretleri yarattı ve madem daha alt liglere gideceklerse neden bizden ayrıldılar neden bir süper lig takımını bıraktılar soruları sorulmaya başlandı.

Yeri boşalan futbolcuların yerine aynı seviye veya daha üst seviye oyuncular değil de kalite olarak daha az oyuncu transferleri yapılınca ister istemez taraftarlarda endişeler yaşanmaya başlandı ve bu yıl süper ligde ki son yılımız mı acaba korkusu yaşanmasına neden oldu. Tüm bunların yanında taraftarı endişelendiren başka konu da şuan çoğu süper lig takımlarının baya önemli isimleri transfer ederken Hatayspor’un bu konuda biraz daha geri durumda kalması oldu. Daha önce lig’de çilek transfer diye adlandırılan önemli tanınan isimler transfer etme muhabbetleri vardı, taraftar en azından bu yıl heyecanlandıran bir isimle anlaşma yapılmasını bekliyor. Yeni sezonda daha mütevazı kadro kuran Hatayspor’un seyirci çekmesi için buna ihtiyacı olduğunu bende dile getirmek istiyorum.  Umarım tüm bu endişeler ve korkular gerçek çıkmaz da taraftar olarak bende yanılırım ve iki yıldan daha iyi daha organize daha klas bir takım izleriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.