DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HATAYSPOR’DAN GOL RESİTALİ!

HATAYSPOR’DAN GOL RESİTALİ!

ABONE OL
30 Ağustos 2021 10:41
HATAYSPOR’DAN GOL RESİTALİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 3. haftasında, Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Hatayspor, Lobjanidze ve Adama Traore’nin şov yaptığı maçta, rakibini 5-0’lık skorla sahadan sildi. Yeni kurulan takım olmasına karşın harika mücadele veren Bordo-Beyazlılar, 3. haftanın ardından ilk galibiyetini almış oldu.

İLK YARIDA GOL YAĞMURU

Mücadeleye erken golle başlayan Hatayspor, 4. dakikada skor üstünlüğünü ele geçirdi. Lobjanidze’nin pasında topla buluşan Adama Traore, ince bir plase vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0’a getirdi.

15. dakikada ise transfer olduğunda da adı sakatlıkla anılan ve 1-2 hafta forma giyemeyen Simon Falette, sakatlık geçirerek yerini Burak Öksüz’e bıraktı.

18. dakikada ise bu kez asistte Traore imzası olurken golde ise Lobjanidze yer aldı. Traore’nin pasında aldığı topu Quaresma ile özdeşleşen ayak dışı vuruşla kaleye gönderen Lobjanidze, harika bir gole imza atarak skoru 2-0’a getirdi.

42. dakikada ise Lobjanidze’nin pasında önündeki boşluğu gören Ruben Riberio, ceza alanı dışından sert ve düzgün vuruşla kaleciyi avladı. Skoru 3-0’a getiren Riberio, ilk yarının da skorunu tayin etmiş oldu.

İKİNCİ YARIDA DENGELİ MÜCADELE

Mücadelenin ikinci yarısında ise çıkış arayan Aytemiz Alanyaspor, istediği fırsatı bir türlü bulamadı. Sürekli pres ve blok oyununu aktif olarak devam ettiren Hatayspor, rakibine bir türlü geçit vermedi. İlerleyen dakikalarda da kilidi çözemeyen Alanyaspor’a baskı uygulayan Hatayspor, 4’üncü gole 60. dakikada ulaştı. Lobjanidze ile başlayan atakta topla buluşan Mame Diouf’un açtığı ortada sadece topa dokunması yeten El Kaabi, farkı 4’e çıkardı. Mücadelenin son golü ise 90+2’de genç yetenek Kamara’dan geldi. Louis’in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kamara, pozisyonu gole çevirerek maçın bitiş düdüğünü çaldı. Bu sonuçla bu sezonki ilk galibiyetini alan Hatayspor, 3. haftanın ardından 4 puana ulaştı. Bordo-Beyazlılar, Milli araya geçilecek haftanın ardından 12 Eylül’de ligin 4. hafta maçında Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.