DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22790841,35%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor’un ilk maçı deplasmanda

Hatayspor’un ilk maçı deplasmanda

ABONE OL
26 Ağustos 2021 11:11
Hatayspor’un ilk maçı deplasmanda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon fikstürü belli oldu. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Antalyalı ve Aydın Şerbetçioğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Fikstür çekiminde açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF CEO’su Ömer Onan, “2021-2022 Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi kura çekimi öncesi ligimize yeni katılan Bursa BŞB ve Antalya 07 Basketbol’a başarılar diliyorum.

Umarım mücadeleleriyle ligimize renk katarlar” dedi.

Onan, “Geçen sezonu ligde hem namağlup hem de EuroLeague’de 3. olan Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. İki yıldır pandemiyle mücadele ediyoruz. Bizim umudumuz bu yıl artık sezonların başlamasıyla birlikte pandemi koşullarının da rahatlayarak gündemimizden çıkması. Hepinizin merak ettiği seyirci durumuyla ilgili taslak hazırlandı. Hafta bitmeden bunu açıklayacağız. %50 seyirciyle sezona başlamak istiyoruz. Aşı olan oyuncular ve teknik heyetin 3 ay test sonra antikor testine girmesi de gündemimizde yer alıyor. Vaka sayılarının düşmesi durumunda %100 seyirciye de geçebiliriz. Naklen yayın konusu da gündemimizde. Başkanımız şu an Ankara’da. Pandemi şartları ve ekonomi bizleri de zorluyor. Bunu da yakında açıklayacağız. Lisans talimatını iki senedir konuşuyoruz. ING Basketbol Süper Ligi’nde uygulamaya başladık ve pandemi şartlarında da gördük ki belirli bir disiplin olduğunda; eskisi gibi sezon içinde para ödeyemeyenler olmuyor. Takımlarımız denk bütçeler yaptılar. Kadınlarda da bunu uygulamak istiyoruz. Sezon başında bütçelerin belli olması ve bu şekilde sezon içinde devam edilmesi önemli şeyler. Buna alıştıktan sonra işler daha rahat gidecek. Hepinize hedeflediğiniz yerlerde olduğunuz ve pandeminin de gündemimizden çıktığı iyi bir sezon diliyorum.” dedi.

Ligde sezonun ilk haftasının eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

OGM Ormanspor-İzmit Belediye

Beşiktaş-Nesibe Aydın

Elazığ İl Özel İdare-A.Hatayspor

Bursa BŞB – Antalya 07 Basket

Bellona Kayseri Basketbol-ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi

Botaş-Galatasaray

Fenerbahçe-Çankaya Üniversitesi

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.