DOLAR 32,5712 0.06%
EURO 35,0306 0.44%
ALTIN 2.426,950,17
BITCOIN 2092425-3,74%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATOKDER’de Fatma Oduncu Dönemi

HATOKDER’de Fatma Oduncu Dönemi

ABONE OL
4 Temmuz 2022 12:19
HATOKDER’de Fatma Oduncu Dönemi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneğinin 2. Genel kurul toplantısı üyelerin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Antakya Şehir Kulübünde gerçekleşen ve tek liste ile seçime gidilen kongrede üyelerin tamamının oyunu alan Fatma Oduncu Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneğinin yeni dönem başkanı oldu.

Genel kurulda konuşma yapan Başkan Fatma Oduncu: “Hatay Özel Okulöncesi Eğitim Kurumları Derneği; ilimizdeki tüm özel anaokulu, kreş ve gündüz bakımevlerinde; kurumlar arası birlik ve beraberliği sağlamak, kurumlar arası diyaloğu, dayanışmayı ve etiği güçlendirmek, kurumların kendi içerisinde, rekabet kurallarına uygun biçimde faaliyette bulunması için gerekli çalışmaları yapmak, okulöncesine dikkat çekmek, veli bilinçlendirme seminerleri ve şenlikleri düzenlemek, kurumlarda çalışan personellerin mesleki yeterlilik seminerlerini düzenlemek gibi, okulöncesi eğitim kurumlarında farkındalık oluşturmak ve kalite standartlarını geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Okul önceci olmanın temel şartı tabi ki çocuk sevmektir. İnsan sevmek, doğa sevmektir. Şimdi elbette ki severek okul öncesi çağı çocuklarımızla ilgili gerçekleştireceğimiz projelerimizin yanı sıra, okulöncesi eğitimin kalite standartlarını geliştirme, var olan sektör sorunlarıyla ilgili iyileştirme projelerini ve derneğimize, tüm sektöre katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmek üzere huzurunuzda bulunuyoruz. Bu yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını ve başarılarla geçmesini diliyorum.”dedi.

Genel Kurulun finalinde yeni dönem Başkanı Fatma Oduncu tebrikleri kabul ederek yönetim kurulu üyeleri ile toplu fotoğraf çekildi.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;Fatma Oduncu,Azade Abay,Ahmet İlhan Turan,Doğan Kuş,Özgür Çınar,Gökhan Zabun,Çiğdem Sağaltıcı,Merve Zaroğlu,Şerife Tosun,Setenay Adana Can,Erkan Aydınlı,Ayşegül Alp,Tugay Kahleoğulları ve Ali Niziplioğlu.

Denetim Kurulu ; Gazi Zan,Hülya Rende ve Bengü Kurşun Depçe.

Denetim Kurulu Yedek; Ahmet Hüseyin Abay,Nurcan Özcan ve Ahmet Ertuğrul.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.