DOLAR 32,5317 -0.11%
EURO 35,0116 0.39%
ALTIN 2.434,740,49
BITCOIN 21024430,89%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HATSU, İddialarını Yalanladı

HATSU, İddialarını Yalanladı

ABONE OL
13 Ağustos 2021 10:45
HATSU, İddialarını Yalanladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) bazı basın yayın organlarında yayınlanan “Yayladağı’nda Suriyelilerin bulunduğu barınma kamplarına verilen suyu kasıtlı olarak kesildiği” iddialarını sert bir dille yalanladı.

“SU; DİL, DİN VE IRK AYRIMI OLMAKSIZIN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇTIR”

HATSU’dan yapılan yazılı açıklamada, haberlerin gerçeklikle ilgisi bulunmadığı  “Çamur at izi kalsın anlayışı” ile yayınlandığı savunuldu. Haberlerin habercilik ilkeleri ile asla bağdaşmadığı, ilgili birimlerden hiçbir bilgi ve belge talep edilmeden yazılan metinlerdeki iddiaların kabullenilemeyeceği ifade edilen HATSU açıklamasında şöyle denildi: “Hiçbir din, dil, ırk ve renk ayrımı yapmadan hizmetlerini ‘İnsan’ odaklı sürdüren HATSU, suyun iletim durumunu ve kontrolünü düzenli olarak sağlamaktadır. Hatay ve Su Kanalizasyon İdaresi, hayatın olmazsa olmazlarından olan suyun teminini, dağıtımını ve diğer altyapı hizmetlerini yaparken ‘insan sağlığını, hayatını, doğayı ve doğadaki canlıları koruma’ anlayışı dışında hiçbir anlayışı kabul etmediğimizin bir kez daha altını çizer, kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.” Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.