DOLAR 32,3878 0.16%
EURO 35,0590 -0.16%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2271728-0,60%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAVAALANINA TOPLU ULAŞIM!

HAVAALANINA TOPLU ULAŞIM!

ABONE OL
18 Aralık 2021 12:05
HAVAALANINA TOPLU ULAŞIM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan Hatay Havalimanı’na toplu ulaşım seferleri başlatılıyor. Yıllardır beklenen toplu ulaşım, 3 Ocak itibariyle ilk seferine başlayacak.

TAKSİ VE HAVAŞ İLE ULAŞIM

Hatay Havalimanına gitmek isteyen vatandaşlar, yıllardır HAVAŞ ve taksilere binmek zorunda kalıyordu. Nitekim gün içerisinde toplu ulaşım araçları ile havalimanına gitmek isteyen vatandaşlar, belediyenin aldığı havaalanı seferlerinin, yerinde ve geç kalınmış bir çalışma olduğunun altını çizdiler.

ANTAKYA VE DEFNE’DEN HAVALİMANINA ULAŞIM

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Antakya ve Defne ilçe merkezi-Hatay Havalimanı arasında hizmet verecek otobüs seferlerine 3 Ocak itibariyle başlıyor. Vatandaşların 7 gün 24 saat faydalanabileceği yeni hat, ekspres olması sebebiyle hızlı, konforlu ve güvenli bir yolculuk imkânı sunacak. Havalimanının HBB’ye uygun yer sağlaması durumunda bu güzergâhta çalışacak otobüsler havalimanının içine kadar hizmet verecek. Gerekli şartların sağlanmaması durumunda ise HBB’nin otobüsleri havalimanının girişindeki güvenlik noktasına kadar yolcu taşıyabilecek” ifadelerine yer verildi. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.