DOLAR 32,5705 0.27%
EURO 34,7480 -0.02%
ALTIN 2.488,610,18
BITCOIN 20530313,60%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Hayal Değil Gerçek; Ekonominin Devası Olacağız”

“Hayal Değil Gerçek; Ekonominin Devası Olacağız”

ABONE OL
31 Ağustos 2022 15:27
“Hayal Değil Gerçek; Ekonominin Devası Olacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Altınözü İlçe teşkilatı hafta sonu mahalle gezileri yaparak halkla bir araya geldi.

Hacıpaşa, Kıyıgören, Yolağzı ve Nergizli mahallelerinde düzenlenen buluşmalara Deva Partisi Altınözü ilçe Başkanı Hulki Baskın ve teşkilatı tam kadro katıldı.

Altınözü Teşkilatının halkla buluşmalarına Deva Hatay teşkilatının çalışkan ismi Nidal Hüzmeli’ de destek verdi. Hüzmeli “biz partimizin çalışmalarını halka anlatmak ve onlarla beraber olmak için bu görevlere talip olduk” dedi. Hatay’ın her karışını birlikte gezerek Genel Başkanımız Ali Babacan’ın yanında ve partimizin hizmetinde olmaya çalacağız” ifadesini kullandı.

İlk toplantı Altınözü Hacıpaşa Mahallesi de muhtarlarla yapıldı. İlçenin sorunlarını birinci ağızdan dinlenme fırsatı bulduk diyen Hüzmeli, İlçe Başkanı Hulki Baskın’nın yapacağı çalışmalarda parti olarak birlikte hareket ederek çözümleri noktasında destek olacaklarını söyledi.

ÜLKEYİ TEKRAR BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Ekonomide yaşanan sıkıntıların çözümsüz olmadığını belirten Hüzmeli, “Bu halk daha önce mutlu ve bereketli günler gördü. Biz Ali Babacanı denedik. Ekonomi Bakanlığı yaptığı dönemi hepimiz çok iyi biliyoruz. Şimdi yaşadığımız hayat pahalılığı ve ekonomik buhran asla çözümsüz değildir. Bilen biri olarak söylüyorum. Sayın Ali Babacan Daha önce yaptı. Hayal değil ve asla bu hükümetin yaptığı gibi ülkeyi krize sokmadı. Her vatandaşımızın ortak payda da buluştuğu yaşanabilir ve müreffeh bir ülke de yaşadık. Ve yine o mutlu ve bereketli ülkeyi tekrar birlikte inşa edeceğiz. Ölçtük tarttık bu doğrultuda yol yürüyoruz” tespitlerinde bulundu.

HER YURTTAŞIMIZIN OLMASI GEREKEN YER DEVA KADROLARIDIR

Hüzmeli “ben bir hukukçu olarak söylüyorum. Bizim halkımızın yanında ve onlarla birlikte hareket etmemiz gerekir. En başında olmam gereken yerin burası sizin ve haklı davanın savunucusu Deva kadrolarıdır. Adaletin tesis edildiği ve her yurttaşına eşit davranıldığı bir yerde olmak benim ve hukukun üstünlüğüne inanan her yurttaşımızın olması gereken yer DEVA kadrolarıdır. Sistem eksikliği kapatılmalı artık yönetim ve siyaset şeffaf yapılmalı insanlara verilmesi gereken sosyal hizmetler lütuf olmamalıdır” diye konuştu.

Deva Altınözü Teşkilatının düzenlediği program Hacıpaşa, Kıyıgören ve Yolağzı mahallelerinde ev ziyaretleri ile sürdü. Teşkilat üyeleri ardından Nergizli Mahalle Muhtarının mutlu gününde yanında oldu. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.