DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

HAYAL KIRIKLIĞI İLE GEÇEN YARIM SEZON

ABONE OL
28 Mayıs 2022 15:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maçlar tamamlandı, lig bitti ve sezon kapandı. Şimdi oturup geçen sezondan dersler çıkarıp yeni sezona hazırlanma vakti geldi. Ne kadar erken ders çıkarırsak o kadar bizim lehimize olur. 38 Maç bu 38 maçın hepsini izledim neredeyse içerdeki maçların çoğunu statta, basın tribününde takip ettim birebir o ortamı yaşadım.

Şuan çıkarabileceğim sonuçları sizlerle paylaşmak isterim; Lig’e iyi başladık güzel başladık her şeye rağmen güzel sonuçlar hepsinin önünde güzel mücadeleler gösterdik takım olarak. Futbolcular ciddi manada Lig’de ki ilk senemizde yaşadığımız başarının üstüne koyarak daha da ileriye dönük hedeflerin farkındaydı yönetim ve teknik ekipte öyle tabi. Özellikle evimizde ortaya koyduğumuz mücadele takdire şayandı. Ne olduysa Lig’in ilk yarısına yaklaştığımız dönemde oldu. Bir bocaladık üstüne sakatlık, cezalar ama en önemlisi Afrika kupası elemelerine giden futbolcuların yokluğu takımı iyice aşağı çekti. Kadro derinliğimiz yok denecek kadar azdı direk ilk 11’de oynayacak tecrübeli oyuncularımız yoktu ve bu teknik ekibi zora soktu istemsizce ama gelelim transfer sürecine yönetim ile teknik ekibin seçtiği futbolculardı neticesinde elimizdeki kadro.

İşte tüm bu sorunlar ile beraber Lig’in devre arasına zar zor az hasar ile girebildik, ilk yarıyı 5. Sırada 10 galibiyet 2 beraberlik 7 mağlubiyet ile 32 puanda kapattık. O ciddi manada kadro sorunu yaşadığımız Lig’in ikinci yarısındaki çıktığımız ilk maça deplasmanda karşılaştığımız ligde 17. Sırada yer alan ve kendisi de o kadar kötü dönem geçiren Kasımpaşa’ya 3-1 kaybettik, sonra evimizde yine bu sezon kötü performans sergileyen Galatasaray’ı ağırladık, teknik direktörleri ile ilk maça çıkan sarı kırmızılıları 4-2 gibi skorla yendik yenmesine de sonraki hafta Alanyaspor’a karşı 6-0 gibi üzücü ve ezici bir mağlubiyet aldık. Ondan sonrası düşüşümüz başladı, Lig’in ilk yarısında ki topladığımız puanlarla kazandığımız o avantajı ligin ikinci yarısında hep heba ettik ve hayal kırıklığı ile beraber nihayetinde daha kötü duruma geçmeden ligi noktaladık. Şimdi gelelim bu sezona ilk başta teknik direktöre ihtiyacımız olduğu malum ama o konuya girmeden şöyle ifade etmek isterim ki bir dahaki yapılacak olan kadro yapılanmasında Lig’in uzun maratonunu kaldıracak, olası kötü ihtimallere karşı yedeklerin oyuna katkısı olacak bir kadroya ihtiyacımız bulunuyor. Yönetim’in bu sezondan ciddi manada ders çıkarıp gelecek sezona öyle hazırlanması elzemdir, çünkü açık konuşmak gerekirse ligin ilk yarısında o puanları almasaydık ikinci sezonda kümeye düşmemeye oynardık ve belki de bu performans ile düşmüştük. Yönetim ilk olarak en kısa sürede bir teknik adam ile anlaşmalı ve zaman geçmeden iç-dış transferlere odaklanmalı geçen her gün bizim aleyhimize işliyor, umarım gelecek sezon böyle bir performans düşüklüğü, tat vermeyen, mücadelesi düşük bir Hatayspor izlemeyiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.