DOLAR 32,4379 0.03%
EURO 34,4629 -0.15%
ALTIN 2.488,070,21
BITCOIN 2044645-3,23%
Hatay
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>Hayvanlara Sevgi, Merhamet ve Şefkatle Yaklaşmalıyız</strong>

Hayvanlara Sevgi, Merhamet ve Şefkatle Yaklaşmalıyız

ABONE OL
14 Nisan 2022 13:53
<strong>Hayvanlara Sevgi, Merhamet ve Şefkatle Yaklaşmalıyız</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin ve kuruluşlarının katılımıyla, Hatay İlimizdeki Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleşen ve ilgili katılımcılarla, İlimizdeki Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve belediyelerin kanuni yükümlülüklerinin takibi konularının, sokakta ve barınakta yaşayan hayvanların rahat bir yaşam sürebilmeleri için ilgili kurumlarca alınması gereken tedbirlere dair konuların görüşüldüğü toplantıda Vali Doğan, “İnancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak her canlının hakkını korumak yükümlüyüz. Bir karıncayı bile incitmeyen ecdadın torunları olan bizler; dünyayı ortak paylaştığımız bu canlılara sevgi, merhamet ve şefkatle yaklaşmalıyız.” dedi.

Toplantıya Hatay Tarım Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, Doğa ve Milli Parklar Müdürü Cüneyt Çağlar, Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Başkanı Ufuk Bayraktar, ilgili STK’lar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.