DOLAR 32,3487 0.29%
EURO 35,1297 -0.05%
ALTIN 2.309,771,43
BITCOIN 22915673,34%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL


Hatay Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı ikinci spor kompleksi ve yaşam merkezinde  spor kursları devam ediyor.

2015 yılından itibaren sporseverlere, milli sporculara ve takımlara hizmet veren HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi binlerce vatandaşa spor yapma imkânı sağlıyor.
Hataylı sporcular ve sporseverlerin gönüllerince faydalandığı spor merkezinde iki adet açık tenis kortunda, basketbol, voleybol ve futbol sahaları yer alıyor.
Vatandaşların fiziksel ve ruhsal gelişime katkı sağlamak amacıyla kondisyon, step aerobik, reformer, zumba, yoga seanslarının da yapıldığı komplekste olimpik yüzme havuzunda, okçuluk ve satranç odalarında geleceğin başarılı sporcuları yetişiyor.
HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi mersah alanı ayrıca her sene uluslararası aba güreşi müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.
Aynı anda 22 branşta sporun yapıldığını, üye kayıtları ve günlük girişler ile 7’den 70’e herkesin kurslardan faydalandığı tesiste Hatay Büyükşehir Belediyesporlu profesyonel sporcuların kaldığı 42 yaşam odası da yer alırken, sağlıklı yaşamın merkezi olan tesiste üyelere özel diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor.
Kompleksten faydalanan vatandaşlar, merkezden oldukça memnun olduklarını, birçok branştan faydalandıklarını ve ailece kurslara geldiklerini de belirterek herkesi sağlıklı yaşam için HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezine davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.