Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentteki tarihi yapıları özenle koruyarak geleceğe taşıyor.
HBB’nin restorasyon projeleri YAPEX Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda düzenlenen TKB Koruma Özendirme Yarışması Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü.
Bugüne kadar UNESCO Gastronomi Evi ve EXPO Evi gibi birçok tarihi yapıyı restore ederek kente yeniden kazandıran HBB, ÇEKÜL Vakfı iş birliği ve Tarihi Kentler Birliği’nin destekleri ile bu yıl 11. kez düzenlenen fuara stant ile katıldı.
HBB, Sokullu Sokak Cephe İyileştirme ve Kentsel Tasarım Projesi ve Samandağ Hıdırbey Mahallesi’nde mülkiyetindeki bir tarihi yapı restorasyonu ile Süreklilik Ödülü’ne layık görüldü.
Törenle sunulan ödülü, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına KUDEB Şube Müdürü Ratibe Buğrahan, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın elinden aldı.
ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023GÜNDEM
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.