DOLAR 32,6001 0.38%
EURO 34,8243 0.24%
ALTIN 2.496,520,50
BITCOIN 21076745,08%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ile Jandarma ekipleri, koordineli bir şekilde yol kontrol noktasında denetim gerçekleştirildi.

HBB Trafik Şube Müdürlüğü zabıta ekipleri, “Paydaş Kurumlarla Birlikte Planlı Müşterek Denetim” projesi kapsamında trafik güvenliğini ve vatandaşların can sağlığını korumak amacıyla İskenderun, Dörtyol, Erzin, Belen ve Arsuz ilçelerinde Jandarma Trafik Timi ile sürücülere yönelik uygulama yaptı.

Şehir içi yolcu taşıyan araç ve sürücüler için yapılan müşterek denetimlerde, Jandarma’nın sorumluluğundaki yol güzergâhında trafiği olumsuz etkileyecek davranışlar, sürücü belgesi kontörlü ve genel sorgulama yapıldı.

HBB trafik zabıta ekipleri, genel kontrollerin yanı sıra Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen Covid-19 kuralları kapsamında yolcu ve sürücülere yönelik maske denetimi gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.