DOLAR 32,4530 0.26%
EURO 35,1239 -0.09%
ALTIN 2.330,570,48
BITCOIN 22993462,34%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HBB Yöneticileri Mahalle Muhtarlarını Dinledi

HBB Yöneticileri Mahalle Muhtarlarını Dinledi

ABONE OL
27 Aralık 2021 12:03
HBB Yöneticileri Mahalle Muhtarlarını Dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi yöneticileri,  vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü görevi gören mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması üzerine toplantı yaptı.

Yapılacak olan hizmetlerin daha kapsamlı ve ileriye yönelik olması için düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Mehmet Güzelmansur, HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, daire başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ulaşımdan altyapıya, çevre sağlığından sosyal-kültürel alana kadar yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgiler aktarıldı.

Mahalle muhtarlarının önerilerini ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar alan HBB heyeti, Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlarla istişare ve irtibat halinde olduklarını vurgulayarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmette her düşünceye önem verdiklerini ifade etti.

Gerek halk ve gerekse mahalle muhtarları ile yapılan toplantıların problemleri çözme noktasında katkıda bulunduğuna vurgu yapan mahalle muhtarları, halkın sesi olan mahalle muhtarlarına kulak vermelerinden ötürü en başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB heyetine ve tüm emekçilere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.