DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,480,78
BITCOIN 21018615,69%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Hedefim Milli Takıma Girebilmek”

“Hedefim Milli Takıma Girebilmek”

ABONE OL
18 Aralık 2021 12:53
“Hedefim Milli Takıma Girebilmek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne İlçesi Dursunlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Yusuf Mansurgüler kısa bir süre önce okullar arası düzenlenen yüzme yarışında kurbağalama stilinde üç ayrı derece yaparak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

50 metre kurbağalama yarışında il birincisi, 100 ve 200 metre kurbağalama yarışlarında ise il ikincisi olarak üç ayrı derece yapan Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Yusuf Mansurgüler hedefinin çok daha iyi çalışıp milli takıma girebilmek olduğunu ifade etti. Hatay’da kurbağalama stilinde en iyi derece yapan Yusuf Mansurgüler Hatay ilini daha önce de Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen yüzme yarışlarında da çok iyi bir şekilde temsil ederek katıldığı birçok yarışta onlarca madalya kazanıp adından söz ettirmişti.

HEDEFİM DAHA İYİ ÇALIŞIP MİLLİ TAKIMA GİREBİLMEK

Kurbağalama stilinde neredeyse baraj seviyesinde yüzdüğünü ifade eden Yusuf Mansurgüler:

“Hatay’da özellikle kurbağalama stilinde ve diğer stillerde en iyi yüzen ve en iyi derece yapan yarışmacılardan biriyim. Geçtiğimiz günlerde okullar arası düzenlenen yüzme yarışında üç ayrı derece yaparak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandım. Büyük bir hedefim var. O da çok daha iyi çalışıp milli takıma girebilmek. Bu hedefim doğrultusunda verdiğim emeklerde yanımda olan ve bana destek sağlayan herkese teşekkür ederim. Kendime güveniyorum. Kısa bir süre sonra inandığım başarılara imza atacağım” açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.