DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
Hatay
13°

KAPALI

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum

Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum

ABONE OL
14 Mayıs 2022 14:02
Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet  İşleri  Başkanlığınca çalışan  gençlere yönelik yürütülen “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi kapsamında İl Müftülüğünde toplantı düzenlendi.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin başkanlığında, Diyanet  İşleri  Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Selman Oral, İl Müftü Yardımcıları; Murat Akçay, Abdullah Sertoğullarından, Nazife Sağlamoğlu, İlçe Müftüleri,  İl  Vaizleri  ve  İlçe Müftülüklerinde görevli personelin  katılımıyla çevrimiçi istişare toplantısı yapıldı.

İl Müftüsü Bilgili açış konuşması yaparak şunları kaydetti:  “Gençlik milletimizin geleceğidir, hepimizin gözbebeğidir. Çalışan gençler için sarf edilen her mesai değerlidir, kıymetlidir. Ama gençler için özel zaman ve vakit ayırmalıyız. Onlar için özel gayret içerisinde olmalıyız. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığımızın “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi ayrı bir önem arz etmekte. Muhterem Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamız, bu projenin hayata geçmesi için  özel gayret etmektedir. Bu projede çalışan gençlerle meşgul olunacak, onlara maddi manevi destek olacak, onların iyi yetişmesi için gayret edecek. Onun için “Çalışan  Gençlik” çok önemlidir.” dedi.

Toplantı; Daire Başkanı Yavuzyiğit’in konuşması ve Uzman Yardımcısı Oral’ın “Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” proje sunumuyla devam etti.

Toplantı, İlçe Müftülüklerinde görevli personelin  soru-cevap ve teklifler ile sona erdi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.