DOLAR 32,3736 0.16%
EURO 34,9627 -0.33%
ALTIN 2.324,370,23
BITCOIN 2266673-0,25%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hemşerilerimiz Memnunsa Bizler De Memnunuz

Hemşerilerimiz Memnunsa Bizler De Memnunuz

ABONE OL
21 Temmuz 2022 10:43
Hemşerilerimiz Memnunsa Bizler De Memnunuz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tüm mahallelere yönelik hazırlanan ziyaret programı kapsamında muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Mahalle ziyaretleri programına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, parti teşkilatı üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösteriyor.

Ziyaretlerde mahalle muhtarlarının ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen heyet, devam eden ve planlanan projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler sunuyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz gittiği her mahallede vatandaşların teveccühü ve sevgileri ile karşılanmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken konuşmasına şunları ekledi: “Hemşehrilerimiz ile istişarelerimizde şehrimiz genelinde yürüttüğümüz hizmetlerimizden memnuniyet duyduklarını öğrenmek bizlere onur verdi. Antakya bizim sevdamız, bu şehre en iyi şekilde hizmet etmek boynumuzun borcudur. Kurtuluş Caddesi, Uzun Çarşı gibi restorasyon çalışmalarımız, yapmış olduğumuz onlarca spor sahamız, pazar yerlerimiz, sosyal tesislerimiz, parklarımız, asfalt çalışmalarımız, kültür sanat çalışmalarımız ve sayamadığım nice hizmetlerimiz ile şehrimizin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizden duyulan memnuniyet bizler için en büyük mutluluk. Siz değerli hemşehrilerimizin yaptığımız hizmetlerin yanı sıra istek ve önerilerini daire müdürlerimiz eşliğinde dinliyor, çözüme kavuşturmak için gerekeni yapıyoruz.” dedi.

Programlar kapsamında heyet; Akçaova, Alaaddin, Yeşilova, Suvatlı ve Melekli Mahallelerini ziyaret ettiler. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.