DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,1318 -0.01%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2280199-0,22%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hentbolcular galibiyet kaçırdı 25-26

Hentbolcular galibiyet kaçırdı 25-26

ABONE OL
23 Kasım 2021 15:41
Hentbolcular galibiyet kaçırdı 25-26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Hatayspor konuk ettiği Spor Toto Spor Kulübüne 26-25 mağlup oldu.

Bordo-beyazlılar yüksek tempoda oynanan maçın ilk yarısını 13-11 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da üstünlük sürekli el değiştirdi. Ev sahibi Hatayspor, mücadelenin bitmesine saniyeler kala bulduğu iki atağı gole çeviremeyince son topa kadar büyük heyecan içinde geçen maçı konuk Spor Toto 26-25 kazandı.

SEYMEN: HATAYLILARA GÜZEL BİR MAÇ İZLETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Maç sonunda Spor Toto Antrenörü Serdar Seymen maçın zor geçeceğini bildiklerini söyleyerek “Oyuncularımızın çoğu milli takımlarda olduğu için 1 aydır bir arada antrenman yapamadık. Maçın zor olacağını biliyorduk ve öyle de oldu. Rakibimiz bize karşı çok iyi oynadı. Umarım bu oyunlarını sezon boyunca devam ettirirler. Kazandığımız için mutluyum. Rakibimize de bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum. Hataylılara güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum” dedi.

YÜKSEK: ÇOK KISMETSİZCE BİR MAÇ KAYBETTİK

Hatayspor Antrenörü Savaş Yüksek, talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını belirterek “Çok kısmetsizce bir maç kaybettik. Son iki pozisyonu yakalayıp da golle sonuçlandıramamak çok büyük acı. Spor Toto geçen sezonun şampiyonu. Bu maçın buraya geleceğini tahmin edemezdim. Oyuncularımı tebrik ediyorum bu maç ileri bakmamız için umut verici oldu takım çok daha iyi yerlere gelecek” dedi.

GELECEK SENE HEDEFİMİZ AVRUPA’DA MÜCADELE ETMEK

Bu seneki hedeflerini ligde kalmak olarak da açıklayan Yüksek, gelecek sene Avrupa’da mücadele etmeyi planladıklarını ifade etti. Bordo-beyazlıların kaptanı Adnan Tayfur da son topa kadar mücadele ettiklerini ve bu mücadelelerini gelecek maçlara da taşıyacaklarını söyledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.