DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,480,78
BITCOIN 21018615,69%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

“HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

ABONE OL
12 Ağustos 2021 10:08
“HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi mevcut başkanı ve yeni dönem başkan adayı Erkan Mansuroğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Beraberindeki heyetle HGC’ye ziyarette bulunan Mansuroğlu, gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtladı.

8 ay önce başladığı başkanlık görevini, başarılarla sürdürdüğünü inandığını söyleyen Başkan Mansuroğlu, “Üyelerimizin teveccühü ile Defne Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığına seçildim. Yaklaşık 8 aydır bu görevi yürütmekteyim. Aynı zamanda 2014 yılından beri muhtarlık görevi icra etmekteyim. 8 aydan bu yana yürüttüğüm başkanlık görevinde esnafımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdik. Özellikle pandemi dolayısıyla beli bükülen esnafımızın kredi borçlarının ötelenmesi ve taksitlendirilmesi için çaba gösterip gerekli yapılandırmaları yaptık. Bu kısa süre içerisinde kooperatifimizin düzgün, ilkeli ve kurumsal hale gelmesi için yönetim ve denetim kurumumla birlikte elimizden gelen gayreti gösterdik. Türkiye’de kooperatiflerde verilebilecek en yüksek tutar olan 225 Bin TL krediyi esnafımıza kullandırmaya başladık. Esnafımızın ekonomik ve sosyal imkânlarının geliştirilmesi adına kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliğimizi arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

“KONGRE 15 TEMMUZ’DA ÖZDEMİR DÜĞÜN SALONU’NDA”

Başkanlığa yeniden aday olduğunun altını çizen Mansuroğlu, hafta sonunda yapılacak olan kongreye tüm üyelerin katılması gerektiğini söyledi. Hep birlikte güçlü olduklarının mesajını veren Mansuroğlu, “Başarıyla yürüttüğüme inandığım Defne Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanlığına yeniden aday olduğumu bildirmek isterim. Tekrar seçilmemiz halinde ekip arkadaşlarım ile birlikte, üyelerimizin katkısı ile en iyi hizmeti sunacağımın sözünü veriyorum. 15 Ağustos Pazar günü kongremizin gerçekleşeceği Çekmece Mahallesi Özdemir düğün salonuna siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı ve esnafımızı aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Sevgi ve saygılarımı sunuyor desteklerinizi bekliyorum. Unutmayın hep birlikte daha güçlüyüz” diye konuştu. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.