DOLAR 32,6022 0.39%
EURO 34,8120 0.21%
ALTIN 2.489,670,23
BITCOIN 21173523,62%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Her Daim Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

Her Daim Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

ABONE OL
14 Nisan 2022 13:44
Her Daim Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

İftar Yemeğine Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Askeri erkân, Belediye Başkan Yardımcıları, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri katıldı.

İftar programında Şehit aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri ile tek tek ilgilenen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz burada yaptığı açıklamada; “ Şehitlerimizin bizlere bıraktığı kutsal emanetleri olan kıymetli aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve aileleri ile Kırıkhan Belediyesi ve Kaymakamlık olarak düzenlediğimiz iftar programında bir araya geldik.

Devlet, Millet ve Bizler her daim Şehitlerimizin Kıymetli aileleri, Gazilerimiz ve aileleri ile dün olduğu gibi bugün ve bugünden sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun. Kahraman Gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.