DOLAR 32,3595 0.26%
EURO 35,1136 -0.13%
ALTIN 2.306,891,30
BITCOIN 22884013,40%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Her işte AK Parti’mizin imzası var”

“Her işte AK Parti’mizin imzası var”

ABONE OL
1 Temmuz 2021 11:52
“Her işte AK Parti’mizin imzası var”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Yayladağı ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Yeşildal’a teşkilat mensuplarının yanı sıra Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın da eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Gönül Seferberliğine destek olan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,  “2023 seçimlerine kadar tek bir günümüzü boş bırakmadan, Allah’ın izni ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünde Yayladağı ilçemizde Kızılgöl, Kışlak, Hisarcık, Aslanyazı, Uluyol, Görentaş, Güveççi, Yukarıpullu, Aşağıpullu, Kızılçat, Çabala ve Kulaç Mahallelerimizde vatandaşlarımızla hemhal olduk, esnafımızın sıkıntılarını dinleyerek çözüm yolları konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

Yeşildal, “Bu ülkede insanımızın hayatına dokunan her alanda ne yapıldıysa altında AK Parti’mizin imzası oldu. Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın, Teşkilatımızda ise Yayladağı İlçe Başkanımız Doğan Gürlen öncülüğünde 2023 hedeflerimiz için zaman ve mekan ayrımı yapmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şehrimize ve ülkemize yapılan hizmetleri anlatan Başkan Yeşildal, Yayladağılı hemşerilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, büyük ve güçlü Türkiye hedefini milletimizle paylaştı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.