DOLAR 32,3673 0.14%
EURO 34,9855 -0.29%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Herkesi Festivalimize Bekliyoruz

Herkesi Festivalimize Bekliyoruz

ABONE OL
21 Ekim 2021 12:04
Herkesi Festivalimize Bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MAZMAN Medya Show Grup radyolarına konuk olan Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı, tüm vatandaşları festivale beklediklerini söyledi.

Bu yıl 5. düzenlenecek olan Altınözü Zeytin – Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında MAZMAN Medya Show Grup radyolarına konuk olan ve festivalin planlaması ile festival programını anlatan Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı, “ Bu yıl 5. Düzenliyoruz ve her yıl bir önceki yıldan daha çok kapsamlı daha çok büyük bir festival olma yolunda ilerliyor Altınözü Zeytin-Zeytinyağı festivalimiz. Festivaldeki amacımız tüm ülkeye Altınözü’nün zeytinini, zeytinyağını tanıtmak ve Altınözü zeytinini hak ettiği değeri kazanmasını sağlamaktır. Bu kapsamda bu yıl ki festivale ünlü şefler, yemek yazarları ve birbirinden değerli sanatçılarımız yer alacak. Festival kapsamında çeşitli programlar ve yarışmalar da bulunuyor tüm bu güzelliklere şahit olması vatandaşlarımızı festivalimize bekliyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.