DOLAR 32,5740 0.17%
EURO 34,8955 0.65%
ALTIN 2.433,950,06
BITCOIN 21705911,04%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HGC İskenderun Temsilciliği’nden Ziyaret

HGC İskenderun Temsilciliği’nden Ziyaret

ABONE OL
23 Haziran 2022 11:03
HGC İskenderun Temsilciliği’nden Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliği tarafından sendika ve siyasi parti temsilcilerine nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez başkanlığında gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında sırasıyla Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi, DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü makamında ziyaret eden HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve beraberinde bulunan üyeler, nezaketlerinden dolayı Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Nezaket ziyaretleri kapsamında daha sonra DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı ve son olarak AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’nın konuğu olan HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve beraberindeki üyeler, nezaket ve misafirperverliklerinden ötürü DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz ve ilçe yönetim kuruluna, İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve ilçe yönetim kuruluna, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve ilçe yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.