DOLAR 32,5188 -0.08%
EURO 34,9053 0.13%
ALTIN 2.429,810,29
BITCOIN 2078673-4,09%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HGC’den Albay Başaran’a Ziyaret

HGC’den Albay Başaran’a Ziyaret

ABONE OL
8 Temmuz 2021 12:20
HGC’den Albay Başaran’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Antakya Askerlik Şubesi Başkanı Albay İnanç Başaran’a nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Kısa bir süre önce Antakya Askerlik Şubesi Başkanlığı görevine atanan Albay İnanç Başaran’a Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiremediklerini ifade eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ,Yeni normalleşme ile birlikte göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Albay Başaran’a gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretine Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Temizyürek Antakya Askerlik Şubesi Başkanı Albay İnanç Başaran’ın Antakya Askerlik Şubesi için çok iyi bir kazanım olduğunu belirterek Albay Başaran’a görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Askerlik Şubesi Başkanı Albay İnanç Başaran,Göreve geldiği günden itibaren vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi adına ekip arkadaşları ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapma çabası içerisinde olduklarının altını çizerek tüm dünyayı olumsuz biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde alınan maksimum tedbirler doğrultusunda Vatani görevini yerine getirecek olan gençlerimizin  tecil, terhis celp başvurusu ve bedelli askerlik gibi bir çok hizmeti kusursuz bir biçimde verdiklerini söyledi.

Albay Başaran ayrıca Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.