DOLAR 32,5848 0.21%
EURO 34,8411 0.49%
ALTIN 2.415,74-0,69
BITCOIN 2153834-0,08%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HGC’DEN İADEİ ZİYARETLER

HGC’DEN İADEİ ZİYARETLER

ABONE OL
18 Ocak 2022 11:01
HGC’DEN İADEİ ZİYARETLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarının bağlı bulunduğu HGC’ye gösterdiği ilgiden dolayı AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz ve HATSU Genel Müdürü İkbal Polat’ı makamlarında ziyaret ettiler. HGC Yönetimi ziyaretlerin ardından Başkan Yeşildal, Başkan Yılmaz ve Müdür Polat’a ilgilerinden dolayı ‘Teşekkür Belgesi’ takdim ettiler.

BAŞKAN YEŞİLDAL: “AK PARTİ OLARAK BASINIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

HGC Yönetimi ilk olarak AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Yeşildal, “Basın bizim gibi siyasetçiler başta olmak üzere toplumumuzun da olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Başta siyasi meslekte yaptığımız çalışmalar olmak üzere, diğer kurumların da yaptığı çalışmaları topluma ve kamuoyuna aktarmaktadır. AK Parti olarak basınımıza her zaman destek vermek, sıkıntılarını çözmek bizlerin görevidir. Tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla Basın Ahlak Kuralları içerisinde mesai mefhumu gözetmeden mesleğini sürdüren basın mensuplarımıza her zaman kapımız açıktır. Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tekrardan kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “BASINIMIZ SORUNLARINI BİLİYOR, ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

HGC Yönetiminin ikinci durağı ise Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz oldu. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Yerel basın demokrasinin olmazsa olmazlarından biridir. Ülkemizde basın Yasama, Yürütme, Yargı’dan sonra 4’üncü büyük güç olarak bilinir. Çünkü anlık olayları topluma tarafsız, doğru ve etkili bir şekilde ulaştırmaya çalışıyorlar. Bu nedenle yer basınımızın ve gazetecilerimizin sorunlarını biliyor ve elimizden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Antakya Belediyesi olarak basınımıza her zaman destek vermek, sıkıntılarını çözmek için elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla Basın Ahlak Kuralları içerisinde mesai mefhumu gözetmeden mesleğini sürdüren basın mensuplarımızın geride bıraktığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tekrardan kutluyor, HGC yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

MÜDÜR POLAT: “HABERLERİMİZİ ULAŞTIRAN SİZ BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ”

HGC Yönetiminin son ziyaret adresi ise HATSU Genel Müdürü İkbal Polat oldu. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Müdür Polat, “Kurumsal olarak yaptığımız çalışmaları gerek gazete sayfalarında, gerekse internet haber sitelerinde yer vererek halkımızın haberdar olmasını sağlayan basın mensuplarının tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla Basın Ahlak Kuralları içerisinde gerçekleştirdiği görev takdire şayandır. Mesai mefhumu gözetmeden mesleğini sürdüren basın mensuplarımızın geride bıraktığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tekrardan kutluyor, HGC yönetimine gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.