DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN 2278908-1,09%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HGC’den İl Emniyet Müdürü Arıbaş’a Ziyaret

HGC’den İl Emniyet Müdürü Arıbaş’a Ziyaret

ABONE OL
13 Nisan 2022 11:24
HGC’den İl Emniyet Müdürü Arıbaş’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Polis Haftası dolayısıyla Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a gerçekleştirilen ziyaret programında HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Başkan Vekili Nihat Mazmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat Kalaycıoğlu, Sabriye Sönmez ve İlyas Bayraktar hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Polis Haftası ile ilgili düşüncelerini dile getiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Halkın asayiş ile can ve mal güvenliğini sağlayan ve koruyan, aynı zamanda gücünü anayasadan alan tüm emniyet mensuplarımızın şahsınızda Polis Haftası’nı kutluyor, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, görevinizde başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, “Hatay halkının huzuru ve emniyeti için yaptığımız tüm çalışmalara yerel basınımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret eden HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.