DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HGC’DEN İŞADAMLARINA ZİYARET

HGC’DEN İŞADAMLARINA ZİYARET

ABONE OL
21 Mayıs 2021 10:09
HGC’DEN İŞADAMLARINA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, Cemiyet Başkan Yardımcısı Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamlarına ziyaretlerde bulundular. Hataylı işadamı Necmi Asfuroğlu ve Gazeteci-İşadamı Ali Kavak’a ziyaretlerde bulunan HGC Yönetimi, pandemi nedeniyle yapılamayan ziyaretleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında kontrollü bir şekilde gerçekleştirdiklerini söylediler.

ASFUROĞLU’NDAN HGC YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Türkiye’nin de yakından tanıdığı başarılı işadamı Necmi Asfuroğlu, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e, Başkan Yardımcısı Nihat Mazmanoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.

KAVAK’TAN YEREL BASININ SORUNLARI İÇİN EL BİRLİĞİ TAVSİYESİ

Özyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Hataylı İşadamı Ali Kavak, HGC Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette tarafların yerel basının sorunlarını dile getirmesi üzerine İşadamı Ali Kavak, “Yerel basının sorunlarının çözümü için bizler birlik ve beraberlik içerisinde olmayız. Birlikte el ele verdiğimiz takdirde bütün engelleri aşarız” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. Cuma Zeybek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.