DOLAR 32,4685 0.02%
EURO 34,8898 0.24%
ALTIN 2.479,590,72
BITCOIN 2002283-4,51%
Hatay
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hiç Bir Ahlaksızın, Hırsızın Önünde Eğilmem

Hiç Bir Ahlaksızın, Hırsızın Önünde Eğilmem

ABONE OL
4 Şubat 2023 12:19
Hiç Bir Ahlaksızın, Hırsızın Önünde Eğilmem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Hatay İl Başkanlığı görevinden Milletvekilliği Aday Adaylığı için ayrılan Adnan Şefik Çirkin yazılı bir açıklamada bulundu.

İyi Parti Milletvekilli Aday Adayı Çirkin yaptığı açıklamasında; “Genel seçimlerde en az 2 ve inşallah daha üstü bir vekil sayısı ile yerel başarının temelini atarken, partinin oylarını kendi şahsi hesapları adına düşük gösterenlere de İYİ Parti bir ders verecektir. İşimiz zordu, dışardan çok müdahale ile karşılaştık. Yapı haliyle yeniydi, acemiydi beni anlamaları uzun sürdü. Ama acemi de olsa tüm arkadaşlarım iyi niyetli ve sağlamdı. Onların eseridir bu başarı. Bu anlamda beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma bir ömür minnet duyacağım.” dedi.

HATAY HALKI VE PARTİM UYGUN GÖRÜRSE ADAYIM

“Bundan sonra her milletvekili adayı gibi halkın arasındayım. Çok sevdiğim Hatay halkı ve partim uygun görürse adayım. Gayem hizmet başka şahsi hedefim yok. Uygun görmezlerse yine halkımın ve partimin emrindeyim. Ayrıca tüm milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim, yolları açık olsun. Ben ise önce Allah’a, sonra millete teslim biriyim. Adaylık nasipse olur, değilse olmaz. Adaylık uğruna hiç bir ahlaksızın, hırsızın önünde eğilmem. İYİ Parti temiz bir partidir, ona layık olmaya çalışırım. Hatay halkından isteğimdir; Ben olayım, olmayayım birbirinize sahip çıkın. Hatay üzerinde oynanan oyunları hep siz bozdunuz Allah razı olsun. Bundan sonra daha fazla kenetlensin. Çünkü Hatay üzerine hesap çok ve bunu bizimle uğraşanlardan daha iyi anlıyoruz. Sunnisi – Alevisi şimdiye kadar yaptığınız gibi el ele verin. Neye mal olursa olsun, ben makamım olsun olmasın bu konuda her daim hizmetinizdeyim.

Son olarak; başta Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e bu süreçte arkamızda dimdik durdukları için, Devletimizin yöneticilerine, devlet yararına doğru işlerimizde yanımızda durdukları için, Değerli basınımıza bize yardımları ve anlayışları için, Yönetici arkadaşlarımıza da bana tahammül ettikleri için teşekkür ediyorum. allah’a emanet olun” dedi.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.