DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080067-1,00%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hırsızlar, Mahalleleri Kablosuz Bıraktı

Hırsızlar, Mahalleleri Kablosuz Bıraktı

ABONE OL
28 Haziran 2022 11:02
Hırsızlar, Mahalleleri Kablosuz Bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde Antakya’da yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları huzursuz ediyor.

Antakya’nın doğu yakası, TÜİK bölgesi ile Antakya ilçesine bağlı Haraparası Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde gündüz gözüyle yapılan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin ediyor. Son zamanlarda telefon ve internet kablolarına dadanan hırsızlar bölgede kablo bırakmadı.

EMNİYET EKİPLERİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRMALIDIR

Sık sık yaşanan hırsızlık olaylarındaki artış ve hırsızların rahat tavırları vatandaşların tepki vermesine neden oldu. Konuyla ilgili olarak haber ekibimize konuşan vatandaşlar: “Bölgedeki kabloları, demirleri rahatça çalıyorlar. Bir haftadır mağdur durumdayız. Hırsızlık olaylarının bu kadar çok artması bizleri zaten tedirgin ediyordu. Fakat su anda gündüz gözüyle rahatça yapılan hırsızlıklar bizleri daha çok korkuttu. Emniyet ekiplerinin bununla ilgili denetim yapması durumu ciddiye almasını rica ediyoruz. Böyle bir zamanda bütün mahallenin kabloları nasıl çalınabiliyor? Nasıl oluyor da kimse fark edemiyor?” diye konuştular.

HIRSIZLIK OLAYLARINDAKİ ARTIŞ KORKUTUYOR

Bazı güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık olayında ise hırsızların işhanındaki su saatleri ve boruları çalarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Güvenlik kameralarını fark etmeyen hırsızların rahat tavırları ise dikkat çekiyor.

Vatandaşlar, Emniyet ekiplerinden işyerlerine ait güvenlik kameralarında eşkâlleri belli olan hırsızların yakalanmasını, bölgede sık sık devriye gezerek bu tür hırsızlıkların önlenmesini istediler.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.