DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hırsızlık Girişiminde Bulundu, Yakalandı

Hırsızlık Girişiminde Bulundu, Yakalandı

ABONE OL
14 Ocak 2023 13:14
Hırsızlık Girişiminde Bulundu, Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa ilçesine bağlı Akbez Mahallesinde hırsızlık yapmak isteyen bir kişi Jandarma ekiplerince yakalandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay İl Jandarma Komutanlığı Hassa İlçe Jandarma Komutanlığına Hassa İlçesi Akbez  Mahallesinde ikamet eden  H.D.R. isimli vatandaş 11.01.2023 tarihinde müracaat ederek evde bulunduğu esnada kapı çalındığını, kapı deliğinden baktığında dilenci olduğunu fark ettiği ve kapıyı açmadığını bunun üzerine dilencinin özel aparat yardımı ile kapının kilit sistemini açmaya çalıştığını bu esnada cep telefonu ile Hırsızı video çektiğini bunu fark edildiğini anlayarak kaçtığını beyan ettiği belirtildi.

ÖZEL APARAT KULLANARAK EVLERE GİRDİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Açıklamanın devamında,  Olay ile ilgili Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından titiz çalışma sonucu şüpheli şahsın P.A.  olduğu tespit edildiği belirtildi.

Yapılan araştırmaya müteakip şüpheli şahıs Hassa ilçesi Akbez Mahallesinde yakalandı. Yapılan araştırmada şüphelinin önce kapıyı çaldığı kapıyı açan olursa yardım topladığı evde kimse yoksa özel aparat kullanarak evlere girdikleri tespit edildiği kaydedildi.

Şüpheli şahsın sorgusunda çok sayıda hırsızlık suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı da açıklamada yer verildi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.