DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hizmet İçi Kurslarımıza Devam Ediyoruz

Hizmet İçi Kurslarımıza Devam Ediyoruz

ABONE OL
3 Mart 2022 13:24
Hizmet İçi Kurslarımıza Devam Ediyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Temel ve İleri Ultrasonografi Eğitimi ile ‘Ultrasonografi ile Hasta Yönetimi Kursu’ düzenlendi.

Eğitim hakkında bilgi veren Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı, “Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince, personelimizi, bilimsel ve teknolojik imkânları üst düzeyde kullanabilir duruma getirmek istiyoruz. Personelimizin, bilgisini ve verimliğini artırarak yetişmesini sağlamak, sağlık hizmetlerimizin tam ve zamanında vatandaşlarımıza ulaşımını sağlayacak eğitimi vermek üzere Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Acil Tıp Uzmanları Derneği ile koordine bir şekilde Temel ve İleri Ultrasonografi Eğitimi ile ‘Ultrasonografi ile Hasta Yönetimi Kursu’ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenmiştir. Nitelikli insan gücü yetiştirmek üzere hizmet içi kurslarımıza devam ediyoruz” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.