DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 22735561,09%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

ABONE OL
21 Mayıs 2022 11:04
İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkan ve üyeleri bir kez daha yüreklere dokundular.

Dernek üyelerinin bu kez durağı Yayladağı Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip İlköğretim Okulu oldu. Okulda düzenlenen etkinliğe, Antakya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç’ın eşi Emine Kılıç, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Okul Müdürü Arif Yatmaz, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ÖĞÜT: ÇOCUKLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI TOPLUYORUZ      

Dernek Başkanı Serpil Öğüt yaptığı açıklamada, “Bugün de Yayladağı ilçemizde yeni bir okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi her yıl yüzlerce çocuğumuza ulaşarak, kırtasiye ve giyim konusunda yardımcı oluyoruz. Dernek olarak bu okullara yetişmeden önce duyarlı iş insanlarımızı gezerek, çocuklarımızın ihtiyaçlarını topluyoruz. Bu kırtasiye, giyim ve spor malzemelerini gerçekten ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize destek olan tüm hayırsever kurum, firma ve iş insanlarına, bizi ağırlayan okul yetkililerine, sesimizi tüm medya kuruluşlarına ve kamuoyuna duyuran dernek basın danışmanımız Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun’a, ayrıca top vb spor malzemelerini bize veren eski Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e teşekkür ederim. 16 yıldır desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkürler” dedi. Etkinlikte, Okul Müdürü Arif Yatmaz, bu duyarlı davranışından dolayı Dernek Başkanı Serpil Öğüt’e plaket verdi. Etkinlik kapsamında, öğrenciler için kırtasiye, giyim, ayakkabı ve spor ürünleri dağıtıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.