DOLAR 32,5924 0.1%
EURO 35,0273 0.48%
ALTIN 2.425,240,10
BITCOIN 2095206-3,67%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
İktidar Hatay’ı Görmezden Geliyor

İktidar Hatay’ı Görmezden Geliyor

ABONE OL
12 Ağustos 2022 13:38
İktidar Hatay’ı Görmezden Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP Hatay Milletvekilleri İskenderun ve Belen İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun ve Belen’e bağlı mahallelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde başkan Savaş’a Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Suzan şahin, Belediye yöneticileri ile CHP İl ve İlçe yöneticileri de eşlik etti.

HEMŞEHRİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Savaş, yaptığı paylaşımlarda; “Belen ilçemize bağlı Şekere Mahallesi ve İskenderun ilçemize bağlı Cırtıman Mahallesi hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri hemşehrilerimizle samimice paylaştık.  21 yıllık iktidarın kepçeyle aldığı vergilerin karşılığını vermediği, görmezden geldiği hemşehrilerimizi yalnız bırakmayacağız. Yerel hizmetlerimizle ilgili değerlendirmeler yaptığımız toplantılarımızda ise Milletvekillerimiz Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur da ülkemizin kötü gidişatını düzeltecek projeleri hemşehrilerimizle paylaştı. Tüm sorunları aşacağız.” Dedi.

ESNAFIMIZ, SURİYELİLERİN VERGİSİZ VE UCUZ İŞÇİLİĞİNDEN DERTLİ

Yapılan mahalle ziyaretleri ardından İskenderun’da sanayi esnafı ziyaret edildi. Başkan Saaş konuyla ilgili olarak; “Mallarını satamayan, satsa da yerine koyamayan esnafımız, Suriyelilerin vergisiz ve ucuz işçiliğinden dertli. Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği sanayimizde tüm esnafımıza bol kazançlar diliyoruz.”dedi. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.