DOLAR 32,6058 0.35%
EURO 34,7950 0.05%
ALTIN 2.496,290,49
BITCOIN 20363021,72%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“İktidarı Göndermenin Zamanı Geldi”

“İktidarı Göndermenin Zamanı Geldi”

ABONE OL
14 Ekim 2021 10:54
“İktidarı Göndermenin Zamanı Geldi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Hatay İl Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştiren vekiller, burada yaptıkları açıklamada, iktidarın gönderilmesi gerektiğini savunarak, güzel günlerin yakın olduğunu ifade ettiler.

KAYA: “İKTİDARA GİDEN YOL HATAY’DAN GEÇİYOR”

Mevcut iktidarın toplumun ihtiyaçlarını haykıranları terörist ilan ettiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, “İktidara giden yolun Hatay’dan geçtiğini bizler biliyoruz, sizler de bu bilinçtesiniz. CHP, dostlarıyla birlikte iktidara yürüyor. Ama bu yürüyüş Hatay’da birlik, beraberlik ve güçlü bir duruş şeklinde sergilenirse işte o zaman bu hedefimiz gerçekleşmiş olacak” dedi.

BAŞARIR: “SEÇİMDE YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise, seçimde mevcut iktidara fark atacaklarını belirterek, “Seçimde yeni bir tarih yazacağız. Bu ülkeye bir gelecek lazım. Onu biz yapacağız, namuslu insanlarla yapacağız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle beraber başaracağız ve cesaretle esaretten kurtulacağız. Burada olduğum için mutluyum. Ne zaman çağırırsanız emrinizdeyim. Mersin, Hatay, Adana bir bütündür bizim için” derken, seçim günü sandıkları koruyacaklarının da altını çizdi.

BAŞKAN PARLAR: “İNANIN GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA”

CHP’nin iki milletvekilini Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden CHP’nin Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, “Vatandaşı açlığa mahkûm eden, onları aşağılayan, ötekileştiren, toplumu kutuplaştıran, hatta düşmanlaştıran bu iktidarın, demokrasiyi ortadan kaldıran, hukuku yok sayan bu yönetimin değişmesi gerekiyor ve biz bunu değiştireceğiz. Halkın ve tüm demokrasi güçlerinin ülkenin aydınlık yüzleri gençlerimizin ve kadınlarımızın el ele vermesiyle bunu değiştireceğiz. İktidarı göndermenin zamanı geldi. Biran önce göndereceğiz. Biz buna inanıyoruz. CHP tarihte hiç olmadığı kadar hem genel merkeziyle hem örgütleriyle hem de partilileriyle buna inanmış durumda. Güzel günler çok yakında” şeklinde konuştu.Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.