DOLAR 32,4766 -0.21%
EURO 34,9074 0.19%
ALTIN 2.435,570,52
BITCOIN 20975010,93%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İlçe Merkezindeki Trafiği Rahatlayacak

İlçe Merkezindeki Trafiği Rahatlayacak

ABONE OL
18 Aralık 2021 12:26
İlçe Merkezindeki Trafiği Rahatlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde ki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. Atatürk Mahallesi Filiz Sokak’ta (Eski Vergi Dairesi yanı) yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak isteyen Samandağ Belediyesi, trafik akışının sağlanabilmesi için refüj yapım çalışmaları ve yaya güvenliğini sağlamak için yaya kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Samandağ Belediyesi’ne bağlı ekipler, ayrıca kış aylarında, yağışlardan kaynaklı oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçebilmek için mevcut olan mazgal, su giderleri, arklarda temizlik; suyun biriktiği noktalarda ise yeni mazgal yapım çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Çalışmaları yerinde inceleyen Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada: “Atatürk Mahallesi Filiz Sokak’ta (eski vergi dairesi yanı) trafiği rahatlatmak ve yayalarımızın güvenliğini sağlamak için yapımına devam ettiğimiz kaldırım ve refüj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledim. Sorunları çözme noktasında ilçemiz genelindeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarından dolayı Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.