DOLAR 32,5188 -0.08%
EURO 34,9053 0.13%
ALTIN 2.429,810,29
BITCOIN 2078673-4,09%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İlimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır

İlimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır

ABONE OL
11 Kasım 2022 15:01
İlimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’de bulunan Eğitim Kurumu Müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje çalışmaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje çalışmaları bilgilendirme toplantısına Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürleri Mehmet Sarıyıldız, Okul / Kurum Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Milli Eğitim Müdürü Gülistan, “Çocuklarımıza bilimsel çalışmalarda rehberlik yaparak onlara destek olmalıyız. Unutmayalım ki İlimden Gidilmeyen Yolun Sonu Karanlıktır. Bilgilendirme amaçlı yapılan bu toplantıya katılımlarından ve bilgilendirmelerinden dolayı İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi koordinatörleri Yusuf Kahraman, Cem Kağar ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi proje koordinatörleri Yusuf Kahraman ve Cem Kağar tarafından sunum yapılarak TEKNOFEST ve TÜBİTAK proje başvuruları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.