DOLAR 32,5724 0.09%
EURO 34,9980 0.45%
ALTIN 2.430,400,31
BITCOIN 2095457-3,80%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
İlklerin Okulu Özel Gazi Zan Spor Anaokulu

İlklerin Okulu Özel Gazi Zan Spor Anaokulu

ABONE OL
27 Nisan 2022 13:28
İlklerin Okulu Özel Gazi Zan Spor Anaokulu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da ilklerin Anaokulu olan Özel Gazi Zan Spor Anaokulu, geleceğimiz olan çocuklarımızı hem fiziksel, hem de olumlu etkiler ile pozitif düşünme becerilerinin geliştirilmesini sağlıyor.

Birçok etkinlikle ilklerin adresi olan Özel Gazi Zan Spor Anaokulu’nda çocuklar futbol, tenis, basketbol, jimnastik, pilates, binicilik, okçuluk, eskrim, tiyatro, drama, bale, satranç dersleri alırken aynı zamanda dış gezilerle öğrenme becerilerini geliştiriyor. İlkokula hazırlık derslerinin yapıldığı Anaokulunda ayrıca özel hocaların özenle hazırladığı programlarda İngilizce ve Almanca dil eğitimi veriliyor.

YAZ OKULU PROGRAMI

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte “Yaz Okulu” programı hazırlığının yapıldığı Anaokulunda her gün eğlenerek öğrenen minikler için birbirinden özel programlara yer verilecek.

Özel Gazi Zan Anaokulu faaliyetleri ve Yaz Okulu programı çalışmalarını www.gazizananaokulu.com adresi ile gazizansporanaokulu instagram hesabından takip edebilirsiniz.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.