DOLAR 32,6624 0.44%
EURO 35,0103 0.18%
ALTIN 2.502,720,75
BITCOIN 20316710,97%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İlknur Aktaş Hatayspor’dan Ayrıldı

İlknur Aktaş Hatayspor’dan Ayrıldı

ABONE OL
28 Mayıs 2022 13:21
İlknur Aktaş Hatayspor’dan Ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Kadın Futbol takımı Teknik Direktörü İlknur Aktaş, maddi nedenlerle görevine ayırıldı.

Aktaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Hatayspor’da yollarını ayırdığını açıkladı. Takımının başına geldiğinde Hatayspor’un puansız olduğunu ve imkansız denilen bir sürecin ardından ligde kalmayı başardıklarını ifade eden Aktaş, ayrılık kararının maddi nedenlerden ötürü gerçekleştirdiği ifade etti.

HATAYSPOR KADIN FUTBOL TAKIMINA YENİ SEZONDA BAŞARILA DİLİYORUM

Aktaş,” Başarı bir ekip işidir. Ben ekibimle beraber kurulan yanlış sistemi ve transfer hatalarıyla beraber hiç galibiyet olmayan 0 puanda bir takımın başına geldim devre arası ve imkânsız denilen süreci başarı ile yöneterek Hatayspor Kadın Futbol Takımının futbolcu kızlarımızı ve benim verdim sistem taktikden laikiyle yerine getirerek kümede kalmasını başardık. Severek görev aldığım Hatayspor ve yönetim ile görüşerek karşılıklı yeni sezonda devam etmeme kararı aldım maddi durumlardan dolayı dedi ve Hatayspor Kadın Futbol takımına yeni sezonda başarılar diledi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.