DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnsan Hakları Kurulu Uzun Bir Aradan Sonra Toplandı

İnsan Hakları Kurulu Uzun Bir Aradan Sonra Toplandı

ABONE OL
30 Nisan 2022 14:03
İnsan Hakları Kurulu Uzun Bir Aradan Sonra Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol İlçe İnsan Hakları Kurulu uzun bir aradan sonra Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında toplandı.

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün’ün başkanlık ettiği toplantıya, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, MHP İlçe Başkanı İlyas Berik, CHP İlçe Başkanı Gökhan Özer, İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker, Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bahattin Gözübenli, İlçe Sağlık Müdürü Halil Canbolat, Hazine Avukatı Sibel Vayısoğlu, Baro Temsilcisi Selçuk Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım,  Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu, Dörtyol Muhtarlar Demeği Başkanı Yusuf Soysal, Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Duman ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı katıldı.

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün ilçede insan hakları ihlalleri yönünde herhangi bir müracaat bulunmadığını, bir tanışma ve fikir alış verişi yapmak amacıyla aylık olarak yapılması gereken toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade etti ve yönetmelikte yapılan değişikliklerden bahsetti.

CHP İlçe Başkanı Gökhan Özer ilçe genelinde artan hırsızlık ve uyuşturucu kullanımı konularına değindi. Hurda alımı yapan işyerlerindeki denetimlerin arttırılması ve kayıt altına alınması hususlarını belirtti.

İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker ilçe genelindeki aydınlatmaların gece yaşanan hırsızlık olaylarının önlenmesinde etkili olacağını ve temizlik hizmetlerinde daha titiz olunması gerektiğini vurguladı.

Hatay Baro Temsilcisi Av. Selçuk Polat yolların durumunun iyileştirilmesinin, ulaşım hakkı ihlallerinin önlenmesinde etkili olacağını söyledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin başta temizlik olmak üzere güvenlik ve yolların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve bu sıkıntıların aşılması için mücadele ettiklerini belirterek hayvan barınağı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, yürütülen çalışmalara paralel olarak, önleyici hizmetler ve ilçe güvenliği için alınan tedbirlerden bahsetti.

Vatandaşların rahat ve konforlu bir yaşam sürmeleri için çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirterek toplantıyı sonlandırdı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.