DOLAR 32,6041 0.35%
EURO 34,8693 0.18%
ALTIN 2.490,850,27
BITCOIN 20691703,44%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“İnternet sende, kontrolü kimde?”

“İnternet sende, kontrolü kimde?”

ABONE OL
25 Mayıs 2021 15:10
“İnternet sende, kontrolü kimde?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan Şenköy Ortaokulu’nun Müdür Yardımcısı Meziyet Ezer ve merkez ilçe Antakya’da bulunan Abdi İpekçi Ortaokulu’nun Fen Bilimleri Öğretmeni Duygu Hürriyetoğlu’nun ortak kuruculuğunu üstlendiği, “İnternet sende, kontrolü kimde?” adlı Avrupa destekli eTwinning projesi tüm hızıyla sürüyor. Hatay’ın yanı sıra Türkiye’nin birçok şehrinde de büyük destekle karşılanan proje ile kısa sürede binlerce çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

DİĞER ŞEHİRLERDEN DE DESTEK VERİLİYOR

Hatay’daki öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinden de öğretmen ve öğrencilerinin ortak çalışmalarıyla yürütülen proje ile çocuklara bilinçli internet kullanımının öğretilmesi amaçlanıyor.

EZER: “AMACIMIZ ÇOCUKLARIN BÜYÜYE KAPILMASINI ENGELLEMEK”

Projenin kurucularından Şenköy Ortaokulu Müdür Yardımcısı Meziyet Ezer, “Projemizin amacı, 11-14 yaş arası çocuklarımızın günden güne çeşitlenen ve cazip hale gelen medyanın büyüsüne kapılmadan, doğru medya takip alışkınlıklarını geliştirip teknolojiyi etkili kullanmalarını sağlamak. Bu amaçla projemizin daha fazla kitleye ulaşması için çalışmalarımızı durmadan sürdüreceğiz” dedi.

HÜRRİYETOĞLU: “ÖĞRENCİLERE ÖZGÜVEN AŞILAMAK MUTLULUK VERİCİ”

Projenin bir diğer kurucusu olan Antakya Abdi İpekçi Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Duygu Hürriyetoğlu ise “Köy okulu ve dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrencilerimizin bu şekilde uluslararası projelere katılımlarını sağlayarak, özgüvenlerini geliştirmelerine destek olmak bizim için mutluluk verici” açıklamasında bulundu.

“KOPMA NOKTASINA GELEN SOSYAL HAYATI ONARMAK İSTİYORUZ”

Proje kurucuları son olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle çocukların okullarından ve arkadaşlarından uzak kalmasıyla bitme noktasına gelen sosyal hayatların, bu proje ile yeniden

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.