DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnternet Sorununu Kim Çözecek?

İnternet Sorununu Kim Çözecek?

ABONE OL
30 Eylül 2021 10:57
İnternet Sorununu Kim Çözecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in başarılı takımlarından Atakaş Hatayspor’un yeni stadı, bazı alanlardaki eksiklikleriyle görevlilere problemler yaşatıyor. Özellikle saha içerisinde görev alan muhabirlerin haberi ve konuya dair fotoğrafları sıcak şekilde servis edebilmek için verdikleri çaba, yaşanan internet sorunu nedeniyle karşılıksız kalıyor. Nitekim son olarak Fenerbahçe maçında göze çarpan bu durum sonrası muhabirler, bir türlü fotoğraflarını servis edemedi. Hal böyle olunca çareyi dışarı çıkmakta bulan muhabirler, ellerinde bilgisayar ve fotoğraf makineleriyle maçın ortasında stat dışarısına çıkarak haber ve fotoğraflarını geçmek zorunda kaldı.

YETKİLİLER SORUNA ÇÖZÜMSÜZ KALDI!

Hatay’da görev alan gazeteciler, önceki gün ve haftalarda ısrarla internet sorununu yetkililere iletse de, bu serzenişler çözümsüz kaldı. Bu durumu Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’a kadar ulaştıran gazeteciler, Başkan Savaş’ın yetkililere “Bir an önce çözüm bulunsun” uyarısında bulunmasına rağmen herhangi bir çözüm bulunmadığını dile getirdiler.

GAZEZETECİLER BİR BARDAK SU BULMAKTA ZORLANIYOR!

Diğer yandan, saha içerisinde fotoğraf çeken gazeteciler, bir bardak su bulmakta bile zorlanıyor. Foto muhabirleri odasında da aynı şekilde su bulamayan muhabirler, maç boyunca bir bardak su içemeden maçı takip etmek zorunda kalıyor. Diğer il ve takımların statlarında su ve kahvenin yanı sıra gazetecilerden polislere kadar tüm görevlilere yemeklerine kadar her şey servis edilirken, Hatay Stadı’nda ise ne su ne de yiyecek bir şeylere ulaşılamıyor. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.