DOLAR 32,5644 0.15%
EURO 34,8447 0.47%
ALTIN 2.417,53-0,61
BITCOIN 2153318-0,07%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İşbirliği protokolü imzalandı

İşbirliği protokolü imzalandı

ABONE OL
4 Haziran 2021 11:25
İşbirliği protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay ve Muhtarlar arasında işbirliği protokolü imzalandı.

“Kızılay Hatay Şubemizin ve Hatay Muhtarlar Derneği iş birliği ile hayata geçirilen uygulamayla birçok mahallemizde düzenli kan bağışı kampanyalarının düzenlenmesi ve başarılı sonuçlar elde edilmesi ile bu çalışmanın ülkemiz genelinde yaygınlaştırılması ve ülkemiz genelinde düzenli kan bağışı kampanyaları organize edilmesi amacıyla Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk işbirliği protokolü imzalandı.

Kızılay Genel Merkezinde düzenlenen imza töreni Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Hatay Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Güngör ve Yunus Emre Kanmaz Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Başkent Muhtarlar Federasyon Başkanı Muammer Köksal, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Seviye Ardıç ile Hatay ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü katıldı.

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Yapılan işbirliğinin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.