DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20706790,92%
Hatay
13°

KAPALI

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İŞİ UZMANINA BIRAKIN: RAM-KAR

İŞİ UZMANINA BIRAKIN: RAM-KAR

ABONE OL
5 Ağustos 2021 11:51
İŞİ UZMANINA BIRAKIN: RAM-KAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RAM-KAR Tır Dorse Sanayi, pandemi döneminde de lojistik sektörünün ve çalışanının yanında oldu. Lojistik firmalarının tercih ettiği başlıca işletme olan RAM-KAR Tır Dorse Sanayi, işin uzmanı firma olduğunu gözler önüne serdi.

“PANDEMİ DÖNEMİNDE HİZMETİMİZ EKSİKSİZ DEVAM ETTİ”

Yaşanan pandemi döneminde de gerekli önlemleri alarak çalışmalarına eksiksiz devam ettiklerini söyleyen RAM-KAR İşletme Sahibi Mehmet Ramazan, “Uzun yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarımızı yaşanan pandemi döneminde de devam ettirdik, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılarken de çalışanlarımızı işten çıkarma ücretsiz izin gibi bahaneler ile işsiz bırakmamaya çalıştık. RAM-KAR olarak geçmişten günümüze hem modern hem de kaliteli işlere imza attık atmaya da devam edeceğiz, bizi memnun eden müşterilerimizin bize olan geri dönüşleri ve teşekkürleridir memnuniyetleridir” diye konuştu.

RAM-KAR’IN KURULUM SÜRECİ VE YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR:

Mehmet Ramazan liderliğinde 1978 yılında Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan RAM-KAR, ağır vasıta araçların şasi ve makasları ile ilgili tamir ve bakım hizmeti sunmaya başlamış ayrıca bununla birlikte akaryakıt ve su deposu imalatları ile ilk kaynaklı üretimini gerçekleştirmiştir.  İşletmesini büyütürken, 1982 yılında sanayisi hızla gelişen ve talebin yoğun olduğu İskenderun’a iş yerini taşıyıp faaliyetlerine yarı römork ve tanker imalatlarını da eklemiştir. Zorluklara rağmen büyümeye ve gelişmeye devam eden RAM-KAR, özellikle demir, çelik sanayi ve sac işleme alanlarında harcanan emekle 1993 yılında Tır Dorse Sanayi şirketini kurup seri imalatlarına başlamıştır. İhracatta özellikle orta doğu pazarına yönelik işler yapılmasından dolayı sınıra olan yakınlık, uygun gümrükleme şartları gibi stratejik sebeplerle 2007 yılında şirketi Antakya ilçesine taşıyan RAM-KAR  imalat, tamir-bakım ve ikinci el yarı römork alım ve satımı faaliyetlerine 7000 metre karelik fabrika alanı, 1080 metre kare kapalı alanda, uzman kadro, yılların deneyimi ve yenilikleri sürekli takip eden güncel yapısıyla halen bu bölgede devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.