DOLAR 32,5485 0.02%
EURO 34,9293 0.23%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2062370-4,15%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>İşimiz Temiz Projesi Mayıs Ayında Başlatılıyor</strong>

İşimiz Temiz Projesi Mayıs Ayında Başlatılıyor

ABONE OL
27 Nisan 2022 13:24
<strong>İşimiz Temiz Projesi Mayıs Ayında Başlatılıyor</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu ve Opet işbirliğiyle hayata geçirilen  “İşimiz Temiz’ projesi kapsamında İskenderun Halk Eğitim Merkezinde toplantı düzenlendi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen  proje kapsamında İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda yer aldı.

Toplantıya,  Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Bahri Karabulut, İskenderun Halk Eğitim  Müdürü  Bekir Durur, Antakya Arsuz Dörtyol Kırıkhan Halk Eğitim Müdürleri ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen katıldı.

UGUTMEN: PROJE HAYIRLI OLSUN

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, “İskenderun Halk Eğitim Merkez Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, kurum müdürlerimiz ile  bir araya gelerek işimiz temiz projemizin eğitim ve planlanmasını yapmak üzere toplantımız yaptık.  Projede, yeme-içme konaklama ve ulaşım sektörlerindeki mikro işletmelerin sahipleri ve çalışanlarına temizlik ve hijyen konularında eğitim vermek ve işletme ile birlikte çalışanlarında kapasitelerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Mayıs ayında başlayacağımız projemizin Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.